«Δολοφονία 100% ο θάνατος της 44χρονης στην Κατοχή», λέει ιδιωτικός ερευνητής

  • Η οικογένεια της 44χρονης προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να δώσει απαντήσεις
  • «Την πήρανε κάπου αλλού και τη μεταφέρανε εδώ, χίλια τοις εκατό νεκρή… Ερωτευμένη να ήταν με τον Θεό δεν θα ερχόταν εδώ»

Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στην Αιτωλοακαρνανία.

Η οικογένεια της προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να δώσει απαντήσεις και να έρθει στο φως η αλήθεια.

Δείτε επίσης: Μαρτυρία κυνηγών ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση της 44χρονης (video)

Ο ιδιωτικός αστυνομικός υποστηρίζει ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε και μεταφέρθηκε νεκρή στο σημείο που τελικά βρέθηκε.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι υποψίες της οικογένειας ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία είναι αυτές που την οδήγησαν στη λύση του ιδιωτικού ντετέκτιβ, προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση.

Μάλιστα όπως δηλώνει στο Star ο ιδιωτικός ερευνητής: «Θέλω να βγει η αλήθεια. Μια γυναίκα δεν φεύγει τόσα χιλιόμετρα να αυτοκτονήσει εδώ. Το τηλέφωνο που είναι; H γυναίκα δεν αυτοκτόνησε. Eίχε τρία παιδιά, είπε πάω για γλυκά και θα γυρίσω πίσω… Κάποιο ραντεβού έδωσε με κάποιον κύριο ή κυρία… Την πήρανε κάπου αλλού και τη μεταφέρανε εδώ, χίλια τοις εκατό νεκρή… Ερωτευμένη να ήταν με τον Θεό δεν θα ερχόταν εδώ».

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρία δύο κυνηγών μέχρι τις 4 το απόγευμα εκείνου του Σαββάτου δεν υπήρχε κανένα αυτοκίνητο στην παραλία της Τριχωνίδας, εκεί δηλαδή όπου βρέθηκε η άτυχη γυναίκα.

Δείτε επίσης: Βρήκαν άγνωστη ουσία στον λαιμό της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία

Οπως μετέδωσε το Star, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ελπίζει ότι στοιχεία από μία κάμερα θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τη 44χρονη – Στο φως νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Δείτε επίσης: Ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της 44χρονης – Νέα ερωτηματικά (video)