Δικηγόρος Κώστα Ζέμπερη: Δεν πιστεύω λέξη από αυτά που λέει ο κατηγορούμενος (video)

  • Ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της εφοριακού ονομάζει και δύο αστυνομικούς, έναν από το Μεταγωγών και έναν από την Πέτρου Ράλλη, σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα
  • «Έχω εικόνα για το ποιον εννοεί ο κατηγορούμενος αλλά δεν τον πιστεύω»

«Εγώ έχω εικόνα ποιον εννοεί ο κατηγορούμενος αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτά που λέει, ούτε καν ενδείξεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Επειδή πέταξε ένα όνομα σαν φωτοβολίδα και δημιουργήθηκε σάλος δεν σημαίνει ότι μπορούμε να το πούμε και δημόσια», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

«Ονομάζει και δύο αστυνομικούς αυτή τη φορά. Ο ένας είναι στο Μεταγωγών, ο άλλος στην Πέτρου Ράλλη. Αυτούς τους ονομάζει ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό των δικηγόρο που τον αποκαλεί “αφεντικό”», σημείωσε στη συνέχεια ο δικηγόρος.

«Δεν τον πιστεύω. Δεν την πιστεύω αυτή την ιστορία όπως είναι στημένη. Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι αυτά που λέει δεν είναι σοβαρά. Δεν είναι δυνατόν να λέει ένα όνομα έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει κάποιο όφελος. Χειρότερα μπερδεύει τα πράγματα όταν λέει ψέμματα. Έχει πει ψέμματα και στο παρελθόν. Είπε ότι είχε το χέρι του στον γύψο και τον δείχνουν να πουλάει το κινητό της Δώρας στην Μενάνδρου και τα χέρια του να είναι κανονικά», σημείωσε ο κ. Λύτρας, και έκλεισε λέγοντας ότι «ο ανακριτής θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε έρευνα. Θεωρώ ότι δεν θα προχωρήσει σε έρευνα. Ποιος μας λέει ότι δεν τον έβαλε άλλος κρατούμενος να γράψει το νέο υπόμνημα για να στοχοποιηθούν άνθρωποι».

Δείτε επίσης: «Τραυμάτισα τη Ζέμπερη στο χέρι, άλλοι την εκτέλεσαν» (video)

Δείτε επίσης: Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας Ζέμπερη – «Με πλήρωσαν να σκοτώσω τη Δώρα» (video)

Δείτε επίσης: Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη αποκαλύπτει: Την απειλούσαν (video)

Δείτε επίσης: Ολόκληρη η ομολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη – «Δώσε μου την τσάντα τώρα»

Δείτε επίσης: Τα «γυρνάει» ο 58χρονος δολοφόνος της Ζέμπερη: Η Δώρα έπεσε στο μαχαίρι μου

Δείτε επίσης: Ξεσπά η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη: Η δολοφονία της κόρης μου ήταν προμελετημένη (video)