Δεν αποφυλακίζεται ο 23χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 19χρονης – Τι έδειξαν οι εξετάσεις
  • Στην αίτηση που κατέθεσε ο 23χρονος επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα
  • Πάσχει από ελαφρά νοητική υστέρηση με διαταραχή που αντιστοιχεί σε ποσοστό αναπηρίας μεταξύ 20 με 66%
  • Κρίθηκε ότι είναι σε θέση να κρίνει το άδικο της πράξης του βιασμού

Να αποφυλακιστεί επιδιώκει ο 23χρονος Ρομά που μαζί με έναν 19χρονο κατηγορείται για τον βιασμό μιας κοπέλας στη Ρόδο. Στην αίτηση που κατέθεσε επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα , ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει αναπηρία πάνω από 67% σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr ο 23χρονος κρίθηκε αρμοδίως από ψυχίατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, που διορίστηκε από την τακτική Ανακρίτρια ως πραγματογνώμονας, ότι πάσχει από ελαφρά νοητική υστέρηση με διαταραχή που αντιστοιχεί σε ποσοστό αναπηρίας μεταξύ 20 με 66%.

Επιπλέον κρίθηκε ότι είναι σε θέση να κρίνει το άδικο της πράξης του βιασμού και κρίθηκε ότι θίγεται μερικώς ο καταλογισμός του.

Σημειώνεται ότι και ο 19χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενος του που έχει προφυλακιστεί για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη διατείνεται πλέον ότι πάσχει από κατάθλιψη.

Όπως έγραψε η «δημοκρατική» μετά την άγρια δολοφονία, την 18η Νοεμβρίου 2018 της 21χρονης φοιτήτριας του τμήματος Μεσογειακών σπουδών Ελένης Τοπαλούδη μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, ο 19χρονος Αλβανός, βίασε την 1η Δεκεμβρίου 2018 μαζί με τον 23χρονο Ρομά, μια 19χρονη ανάπηρη κοπέλα.

Απολογούμενος δε ο 19χρονος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται ενώ ισχυρίστηκε μάλιστα ότι τα όσα κατέθεσαν εις βάρος του ο 23χρονος συγκατηγορούμενός του ως και μάρτυρες κατηγορίας έγιναν προκειμένου να επιβαρυνθεί κι άλλο η θέση του για την δολοφονία της φοιτήτριας.

Πηγή: dimokratiki.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook