«Δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο», αποκαλύπτει ο πατέρας του 23χρονου που εξαφανίστηκε
  • O 23χρονος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύντροφό του όπου της εξομολογήθηκε ότι φοβόταν για τη ζωή του
  • «Το παιδί μπήκε μέσα στο καράβι, υπάρχει στη λίστα επιβίβασης αλλά δε βγήκε», είπε ο πατέρας του

Στο στρατόπεδο που υπηρετούσε τη θητεία του στρέφονται οι υποψίες της οικογένειας του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη, σχετικά με τα αίτια της εξαφάνισης του γιου τους.

Ο νεαρός στρατιώτης όπου είχε πάρει αναβολή επέστρεφε από τη Χίο στον Πειραιά και εξαφανίστηκε από το πλοίο «Νήσος Ρόδος». Μάλιστα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύντροφό του όπου της εξομολογήθηκε ότι φοβόταν για τη ζωή του.

Ο πατέρας του φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του καναλιού Epsilon, και είπε πως ο γιος του δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο.

«Μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου. Όλοι έχουμε μπει στο στρατό και ξέρουμε τι γίνεται εκεί… Να είναι καλά όλες οι δυνάμεις που μας φυλάνε αλλά δε γίνεται να στέλνουμε τα παιδιά μας φαντάρους και να τα παίρνουμε νεκρά! Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια… Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο», είπε.

«Όταν μίλησε στην κοπέλα του, είπε ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν είπε περισσότερα πράγματα. Κάτι συμβαίνει είπε…Είπε στην κοπέλα του ότι κινδυνεύει. Ότι κάτι συμβαίνει. Είπε ότι ή θα μου την κάνουνε στη Χίο ή θα μου την κάνουνε στο λιμάνι του Πειραιά. Τελικά του την κάνανε εν πλω», πρόσθεσε.

Οπως δήλωσε, οι αρχές έχουν ερευνήσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. «Είδαμε τις κάμερες, το παιδί δεν κατέβηκε… Οι κάμερες ελέγχθηκαν. Το παιδί μπήκε μέσα, υπάρχει στη λίστα επιβίβασης αλλά δε βγήκε το παιδί από το καράβι. Δεν φαίνεται στις κάμερες…», είπε.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook