Χειροκροτήματα «μίσους» στην Άμφισσα – Υποδέχτηκαν τον δολοφόνο της 13χρονης με επιδοκιμασίες (video)

Μετανιωμένος παρουσιάστηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή ο 34 επιχειρηματίας από την Άμφισσα, πυροβόλησε και σκότωσε την 13χρονη Γιαννούλα στον καταυλισμό των Ρομά την περασμένη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει το star Κεντρικής Ελλάδας, o 34χρονος προσλήθε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καταχειροκροτούμενος από κατοίκους της Άμφισσας που είχαν συγκεντρωθεί, απέναντι από τους Ρομά που βρίσκονταν την ίδια στιγμή μπροστά από το δικαστικό μέγαρο.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο φερόμενος δράστης πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη.

«Ήταν η κακιά στιγμή»

«Ο θάνατος ενός μικρού παιδιού προήλθε χωρίς να το θέλω. Βρέθηκε σε λάθος τόπο και λάθος χρόνο στο συγκεκριμένο σημείο αυτής της αντιδικίας που υπήρξε», υποστήριξε ο 34χρονος.

Ο 34χρονος κρεοπώλης εντοπίστηκε από τον δικηγόρο και τους συνεργάτες του και μετά από πολύωρη συνομιλία μαζί τους πείστηκε να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές. Ο δικηγόρος του, του εξήγησε πως το καλύτερο που θα έπρεπε να κάνει ήταν να παραδοθεί και η δικαιοσύνη να αποφανθεί για την ποινή του.

Η αστυνομία παραμένει σε επιφυλακή καθώς φοβάται ακόμη έντονες αντιδράσεις από τους Ρομά.

Δείτε Επίσης