Αυτοκτονία 87χρονου στην Καλογρέζα: Η σύζυγος πήρε τα 900.000 ευρώ και του έκανε έξωση – Τι έγραψε στο σημείωμα
  • Ο ηλικιωμένος βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του
  • Το τυχερό δελτίο των 900.000 ευρώ
  • Τι σχέση έχει η σύζυγός του με την αυτοκτονία

Μία τραγική ιστορία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία του 87χρονου στην Καλογρέζα, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στον 4ο όροφο, το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 87χρονος πριν οδηγηθεί στην αυτοκτονία, άφησε πίσω του σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Στο σημείωμα ο ηλικιωμένος ανέφερε πως πρόσφατα είχε κερδίσει ένα μεγάλο ποσό, άνω των 900.000 ευρώ, σε τυχερό παιχνίδι, το οποίο ισχυρίζεται ότι του το υφάρπαξε η σύζυγός του!

Όπως ανέφεραν γείτονες του ζευγαριού, η σύζυγός του, πήρε τα χρήματα και στη συνέχεια του έκανε έξωση από το σπίτι, με αποτέλεσμα ο άνδρας -ο οποίος σημειώνεται ότι τα τελευταία τρία χρόνια έπασχε από καρκίνο- να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Ο 87χρονος που καταγόταν από την Κρήτη, στο σημείωμα που άφησε, τονίζει πως έχει ζητήσει από τον δικηγόρο του να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, το ζευγάρι φαίνεται πως δεν αντιμετώπιζε προβλήματα μέχρι τη στιγμή που ο 87χρονος κέρδισε το μεγάλο ποσό στο τυχερό παιχνίδι.

Το σημείωμα που άφησε ο ηλικιωμένος

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αλήθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα», φέρεται να έγραφε στο σημείωμά του άτυχος άνδρας.

«Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι», συμπλήρωσε.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook