Αυλαία σήμερα, Πρωτομαγιά, για την 65η Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς
Ανοίγει τις πύλες της σήμερα, Πρωτομαγιά, η 65η Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς, η οποία είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας.

Αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών, που θα συνδυάσουν τη βόλτα τους με τις αγορές τους σε είδη και προϊόντα ανθοκομίας και κηπευτικής.

Η 65η Ανθοκομική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 1η έως 19 Μαΐου 2019, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Στον χώρο και διακοσμητές κήπων, που θα μας βοηθήσουν να ανανεώσουμε τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας.

Κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης, οι Φυτωριούχοι – Ανθοπαραγωγοί έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το περίπτερό τους, προβάλλοντας τα προϊόντα τους με εντυπωσιακό τρόπο, να συνομιλήσουν με το κοινό, να παρέχουν συμβουλές και να επιτύχουν πωλήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

«Κήποι του Μέλλοντος

Σε συνεννόηση με το Γραφείο της Ανθοκομικής, μπορούν επίσης να έχουν αμιγώς Εκθεσιακά Περίπτερα που θα εντυπωσιάσουν με τις συνθέσεις τους.

Στο πλαίσιο της Ανθοκομικής Έκθεσης 2019 θα λειτουργήσει και το Θεματικό Πάρκο «Κήποι του Μέλλοντος», με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον και τη ζωή στην πόλη.

Κατά τη διάρκεια διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, η οποία θα είναι ανοιχτή 10:00 – 22:00, η είσοδος θα είναι δωρεάν τις καθημερινές 10:00-13:00, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες και τα Σαββατοκύριακα θα υπάρχει είσοδος με εισιτήριο στην τιμή του 1,50 ευρώ.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Μαΐου, και ώρα 20.00.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook