Η αστυνομία ξεσπά για την υπόθεση Λαγούδη: Δεν έχουμε κανέναν λόγο να κρύψουμε στοιχεία

  • Σύμφωνα με τον Ανδριανό Γκουρμπάτση, Αντιστράτηγο – Υπαρχηγό ΠΣ, τα ευρήματα στο αυτοκίνητο δεν συνάδουν με αυτοκτονία
  • «Οι ανακρίβειες που έχουν ακουστεί δημιουργούν συσκότιση και αποπροσανατολισμό της έρευνας», δηλώνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας, Αντώνης Κωστάκης

Για την υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας, Αντώνης Κωστάκης ο οποίος ενάμιση μήνα μετά τον θάνατος της γυναίκας και με τα στοιχεία να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο, έλυσε τη σιωπή του σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Οι ανακρίβειες που έχουν ακουστεί δημιουργούν συσκότιση και αποπροσανατολισμό της έρευνας. Πρώτα εμείς είμαστε αυτοί που θέλουμε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Να αφήσουν τους συναδέλφους μου να κάνουν τη δουλειά τους».

Αυτά μεταξύ άλλων ανέφερε στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη και όλα όσα καταλογίζει η οικογένεια και οι νομικοί εκπρόσωποί της στην τοπική αστυνομία, ο κ. Αντώνης Κωστάκης. «Δεν έχουμε κανένα λόγο να κρύψουμε στοιχεία», τόνισε.

Νέα ανάλυση στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη

Επανέρχεται με νέα στοιχεία, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο παραπέμπουν περισσότερο σε εγκληματική ενέργεια, αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α, Νομικός, η συνδρομή του οποίου ζητήθηκε από τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας Βασίλη Ταουξή.

Σύμφωνα με το sinidisi.gr ο κ. Γκουρμπάτσης παραθέτει δύο φωτογραφίες από το μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης και ειδικότερα από τη ζώνη ασφαλείας. Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, τα ευρήματα δεν συνάδουν με αυτοχειρία.

Πληροφορίες από sinidisi.gr