Αποκαλυπτική η πρώην σύντροφος του 19χρονου που κατηγορείται για τον φόνο της Ελένης: Ήταν βίαιος και χωρίσαμε
Ανάμεσα στις μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τους δύο νεαρούς που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, ανατριχίλα προκαλεί αυτή της πρώην συντρόφου του 19χρονου.

Η ίδια δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ότι ο 19χρονος Αλβανός υπήρξε βίαιος μαζί της ενώ την υποχρέωνε να υποκίπτει στις σεξουαλικές του ορέξεις. Παράλληλα, δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα δεχόταν τηλεφωνήματα και από τον 21χρονο Έλληνα με το τελευταίο να έγινε στις 24 Νοεμβρίου.

«Τον είχα γνωρίσει από τα 14 μου. Στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου κι εγώ  ήμουν πολύ ερωτευμένη κι έτσι υπέκιπτα στις σεξουαλικές του ορέξεις. Όμως ήθελε πάντα να γίνεται το δικό του.

Ήταν καλός πριν την σεξουαλική επαφή και μετά από αυτό γινόταν βίαιος. Όταν χωρίσαμε δεν με άφηνε ήσυχη. Με κυνηγούσε.

Πριν μερικούς μήνες είχα μιλήσει και με τον Έλληνα αλλά δεν ήθελα να βρεθώ μαζί του. Με πήρε τηλέφωνο και μετά έψαξα στο facebook για να δω ποιος είναι. Πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο και πάντα επέμενε να συναντηθούμε σε συγκεκριμένο σημείο για να γνωριστούμε. 24 Νοεμνρίου ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα. Δυστυχώς κατάλαβα ότι ίσως κι εγώ ήμουν ένα επόμενο θύμα τους».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook