Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της 44χρονης: Μέσα στο αυτοκίνητό της γινόταν χαμός

  • Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη δίνει στη δημοσιότητα ο δικηγόρος της οικογένειας
  • «Πεταμένα πράγματα υπήρχαν μέσα σε όλο το αυτοκίνητο»
  • Στο εξωτερικό μέρος των θυρών του αυτοκινήτου βρέθηκαν υπολείμματα αιθάλης

Ανατριχιαστικές είναι αποκαλύψεις που έκανε ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

«Μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο γινόταν ένας χαμός. Υπήρχαν ένα σωρό πεταμένα αντικείμενα από εδώ και από εκεί, μπροστά, πίσω, δεξιά και αριστερά. Ένας χώρος που μαρτυρά ότι υπήρξε αντίδραση και αντίσταση από την πλευρά της άτυχης Ειρήνης απέναντι στους δολοφόνους της. Σκηνικό που δείχνει ότι η 44χρονη τα έβαλε με άτομα που οι δυνάμεις τους υπερτερούσαν των δικών της», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής, μιλώντας στην Espresso.

«Στο πατάκι του συνοδηγού βρέθηκαν πεσμένα τα γυαλιά της, στα πίσω πατάκια ήταν σκορπισμένα κέρματα, ενώ έξω από το όχημα, στο έδαφος, βρισκόταν μία πιστωτική κάρτα της», σημείωσε ο κ. Ταουξής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, εύλογα ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι στο εξωτερικό μέρος των θυρών του αυτοκινήτου βρέθηκαν υπολείμματα αιθάλης. «Αν η Ειρήνη έβαλε φωτιά μόνη της, πώς εξηγείται ότι βρέθηκε αιθάλη στο εξωτερικό μέρος; Κάποιος, λοιπόν, έβαλε τη φωτιά και κατόπιν άνοιξε την πόρτα για να βγει, με αποτέλεσμα να λερωθούν οι πόρτες με καπνιά στο εξωτερικό μέρος τους» δήλωσε ο δικηγόρος και πρόσθεσε: «Το πώμα του μπιτονιού βρέθηκε στην πίσω εταζέρα και το μπιτόνι στο μπροστινό τμήμα του Ι.Χ. Και, επίσης, δεν είναι άξιο απορίας πώς μία λεπτή γυναίκα που ζύγιζε 45 κιλά σήκωσε ένα βαρύ μπιτόνι που περιείχε 20 λίτρα πετρελαίου;».

Όλα αυτά τα νέα ευρήματα σύμφωνα με την οικογένεια της άτυχης 44χρονης και του νομικού εκπροσώπου συνηγορούν στην εγκληματική ενέργεια.

Δείτε επίσης: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της 44χρονης – Άνοιξαν το Viber της και άλλαξαν φωτογραφία (video)

Δείτε επίσης: Η αστυνομία διαψεύδει ότι είναι κοντά στη σύλληψη των δολοφόνων της Ειρήνης Λαγούδη

Ο εξάδελφος της Ειρήνης, Παναγιώτης Ζήκος, με αφορμή τις διαρροές για την υπόθεση μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αναρωτήθηκε σε ποιον ανήκει ο αριθμός που κάλεσε την 44χρονη να φύγει από το σπίτι το μεσημέρι του Σαββάτου και τόνισε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει μία έρευνα στον υπολογιστή της. «Έχει ερευνηθεί ο υπολογιστής της; Έχουν περάσει τόσες μέρες και λέμε απλά πράγματα. Και για να σταματήσουμε το παραμύθι, το Viber παραβιάζεται. Χθες εγώ χάκαρα το δικό μου», δήλωσε.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της 44χρονης Ειρήνης (εικόνες – video)

Δείτε επίσης: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της 44χρονης στην Αιτωλοακαρνανία

Πηγή: Espresso

Διαβάζονται ΤΩΡΑ