Απίστευτες σκηνές στο κέντρο της Λαμίας – «Κλέφτης, κλέφτης πιάστε τον» (video)

Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Λαμίας με τους πολίτες να κυνηγάνε έναν… κλέφτη.

Αναλυτικότερα, όαλα έγιναν λίγο πριν τις 8:00′ το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης όταν ένας νεαρός άνδρας έκλεψε μια τσάντα από ένα πολυκατάστημα στην οδό Καποδιστρίου απέναντι από τα δικαστήρια.

«Είδα την υπάλληλο να τον ακολουθεί στο δρόμο και να του λέει που πάτε κύριε αφήστε την τσάντα. Εκείνος άρχισε να επιταχύνει το βήμα του και ξαφνικά μπήκε σε μια στοά και άρχισε να τρέχει. Τότε η υπάλληλος άρχισε να φωνάζει “Κλέφτης, κλέφτης πιάστε τον”. Αρχίσαμε μαζί με κάποιους άλλους πολίτες να τον κυνηγάμε και στη γωνία Αμαλίας και Ροζάκη Αγγελή πέταξε την τσάντα και συνέχισε να τρέχει. Μετά τον ακολούθησε κάποιος με μηχανάκι, ενώ ταυτόχρονα ενημερώσαμε και την αστυνομία που έστειλε αμέσως τη ΔΙΑΣ», είπε στο LamiaReport ένας από τους πολίτες που κυνήγησε τον κλέφτη.

Στην κάμερα του LamiaReport μίλησε και ο επαγγελματίας που τον κυνήγησε με το μηχανάκι, μέχρι που ο κλέφτης μπήκε σε ένα στενό ακάλυπτο πολυκατοικίας και κατάφερε να εξαφανιστεί μέσα στο σκοτάδι πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

Πηγή: Lamiareport.gr


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook