Απίστευτη καταγγελία στον Άλιμο: Δασκάλα έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους

  • Οι γονείς μαζεύουν υπογραφές προκειμένου να διώξουν τη δασκάλα
  • Επιβεβαιώνει το συμβάν ο διευθυντής του σχολείου

Ένα απίστευτο περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστές μια δασκάλα μουσικής και τους μαθητές της τετάρτης τάξης του 6ο δημοτικού σχολείου Αλίμου.

Οι γονείς μετά τη γνωστοποίηση του συμβάντος, βρίσκονται ήδη στην διαδικασία συλλογής υπογραφών προκειμένου να διώξουν την δασκάλα ενώ μέχρι και την Τετάρτης, είχαν μαζέψει πάνω από 120 υπογραφές.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 15 μέρες όταν ένας μαθητής … «τόλμησε» κατά την διάρκεια του μαθήματος της μουσικής να προσποιηθεί ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο. Η δασκάλα εξοργίστηκε και ζήτησε από τους συμμαθητές του να διακόψουν το μάθημα τους και να αρχίσουν να χτυπούν τον συμμαθητή τους.

«Σηκωθείτε να του δώσετε μερικές φάπες για να σταματήσει», φέρεται να τους προέτρεψε.

Κάποια από τα παιδιά έμειναν ακίνητα ενώ τα περισσότερα υπάκουσαν στην εντολή της δασκάλας και άρχισαν να χτυπάνε τον συμμαθητή τους.

Το παιδί προσπάθησε να βγει από την πόρτα για να γλιτώσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς τα άλλα παιδιά τον στρίμωξαν σε μια γωνία και συνέχισαν να τον βαρούν στο κεφάλι.

«Μαμά σώθηκα όταν χτύπησε το κουδούνι» είπε ο άτυχος 9χρονος μαθητής στη μητέρα του, η οποία αναζήτησε ευθύνες από τον διευθυντή του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δασκάλα είπε εκ των υστέρων στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη «πάνω στον θυμό της» επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα φριχτά είχαν συμβεί μέσα στην τάξη της.

Οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση κατά της δασκάλας καθώς και έγγραφη αναφορά στη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Επιβεβαιώνει το συμβάν ο διευθυντής του σχολείου

Ο διευθυντής του σχολείου, κ. Νίκος Τόγιας ανέφερε ότι η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι ενήμερη για το περιστατικό και πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

«Ότι ενέργεια έπρεπε να κάνω την έχω κάνει» ανέφερε ο διευθυντής του σχολείου, προσθέτοντας ότι, «Οι γονείς του μαθητή που αντιμετώπισαν το πρόβλημα έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν με τη σειρά τους και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης».