Απειλητικά μηνύματα στην οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή: Θα σας βρει μεγάλο κακό

  • Να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από τον εκβιασμό και τον θάνατο της φοιτήτριας, ζητά απεγνωσμένα η μητέρα της
  • Οι απειλές άρχισαν λίγο μετά την κατάθεση του βασικού αυτόπτη μάρτυρα
  • “Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πάει η Λίνα, θες να χάσετε και άλλα μέλη;”

Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή τους, δέχονται μέλη της οικογένειας της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, η οποία πριν από περίπου δύο χρόνια έπεσε στο κενό από την φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα της άτυχης κοπέλας δήλωσε: “Η οικογένειά μου έχει αναστατωθεί, τα παιδιά μου… Πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι; Έχουμε ελαχιστοποιήσει τις εξόδους των παιδιών. Φοβάμαι, καταλαβαίνεις. Ακόμα και εγώ η ίδια. Με φόβισαν και εμένα και περισσότερο τα παιδιά”.

Τα μηνύματα που έλαβαν η αδερφή και η ξαδέρφη της φοιτήτριας σοκάρουν. “Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πάει η Λίνα, θες να χάσετε και άλλα μέλη;”, “Μην είστε απόλυτοι ότι είναι αθώα, δεν ξέρετε τι μπορεί να έκανε. Σταματήστε το. Θα σας βρει μεγάλο κακό λέμε” αναφέρουν κάποια από αυτά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας επεσήμανε ότι έχουν απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ότι έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Οι απειλές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ξεκίνησαν λίγο μετά την κατάθεση του βασικού αυτόπτη μάρτυρα.

“Όταν λέει στο παιδί μου ‘σταματήστε γιατί θα σας βρει μεγάλο κακό. Θα έχεις την τύχη της αδερφής σου, την ξαποστείλαμε. Πίσω από εμένα κρύβονται κάποιοι άλλοι, δεν καθαρίζω εγώ, καθαρίζουν άλλοι για εμένα’. Τι θα έκανε ένα παιδί 19 χρόνων με όλα αυτά που συμβαίνουν να απειλείται; Και να απειλείται και όλη η οικογένειά μου”, ανέφερε η μητέρα.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook