Απειλές από δύο 19χρονους δεχόταν ένας ανήλικος με αφορμή έναν καβγά

Μια παράξενη και αρκετά ανησυχητική υπόθεση απασχόλησε τις Αρχές στο  Τρίλοφο Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση αφορούσε τον εκβιασμό ενός 17χρονου από έναν 19χρονο και ένα συνομήλικο του, οι οποίοι φέρονται να απαιτούσαν από τον ανήλικο χρηματικά ποσά.

Ο δεκαεπτάχρονος είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι στις 19 Απριλίου, ενώ βρισκόταν μαζί με ένα φίλο του σε περιοχή του Τριλόφου, δέχθηκαν επίθεση από τους δύο μεγαλύτερους νεαρούς, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί άλλο επεισόδιο μεταξύ ατόμων, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι προαναφερόμενοι.

Δύο μέρες μετά ο ένας από τους δράστες, με απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας του καταγγέλλοντα και του φίλου του, απαιτούσε εκβιαστικά διάφορα χρηματικά ποσά, ισχυριζόμενος ότι είχαν κλέψει κινητό τηλέφωνο συγγενικού του προσώπου. Από τις 26 Απριλίου, ο 19χρονος απαιτούσε εκβιαστικά από τον 17χρονο το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ.

Ο 19χρονος συνελήφθη την Παρασκευή 3 Μαΐου, όταν πήγε να παραλάβει το ποσό.  Αξίζει να σημειωθεί πως αντιστάθηκε στους άνδρες της αστυνομίας. Μετά από έρευνα σπίτι του  βρέθηκαν αυτοσχέδιο σύστημα καλλιέργειας κάνναβης, γλάστρα με ρίζα του φυτού και μικροποσότητα (4,65 γραμμαρίων) καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνη

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ)!

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook