Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 25χρονης – Το σκηνοθέτησε για να αναβάλλει το γάμο της
  • Η υπόθεση βιασμού της 25χρονης στο Πεδίον του Άρεως πήρε απρόσμενη τροπή
  • Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε κενά στην κατάθεση της νεαρής
  • Το σκηνοθέτησε για να αναβάλλει το γάμο της

Απρόσμενη τροπή έλαβε η υπόθεση βιασμού της 25χρονης βοηθού οδοντιάτρου στο Πεδίον του Αρεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε κενά στην κατάθεση της νεαρής και αφού εξέτασε το θέμα πιο προσεκτικά κατάλαβε πως η καταγγελία της για την απόπειρα βιασμού ήταν ψευδής. 

Η 25χρονη έφτιαξε την ιστορία από το μυαλό της, τη σκηνοθέτησε (καθώς είχε σκισμένα ρούχα και είχε αυτοτραυματιστεί) με σκοπό να αναβάλλει το γάμο της. 

Η νεαρή κοπέλα σε συμπληρωματική της κατάθεση είπε στους αστυνομικούς ότι ποτέ δεν υπήρξε τελικά επίθεση σε βάρος της, αφήνοντας να εννοηθεί μάλιστα ότι τα σημάδια από τις μαχαιριές του δήθεν βιαστή τα έκανε μόνη της, χρησιμοποιώντας ένα μικρό κοφτερό μαχαίρι.

Η νεαρή βοηθός οδοντιάτρου… λύγισε μπροστά στην πίεση με τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών και αποκάλυψε το ψέμα της. Παραδέχτηκε ότι έπλασε την ιστορία και ότι αυτοτραυματίστηκε με σουγιά στην κοιλιά, στο μηρό και στο στήθος.

Ετσι τώρα η νεαρή θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη καθώς της ασκήθηκε δίωξη για άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Σημειώνεται πως ο σύντροφός της και… παραλίγο σύζυγός της είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών, ενώ για την απόπειρα βιασμού είχε εκδώσει ανακοίνωση και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, βάλλοντας κατά των Αρχών για την ελλιπή αστυνόμευση σε περιοχές του κέντρου.

Οι αστυνομικοί που ήταν σε κόκκινο συναγερμό μετά την καταγγελία της ότι κάποιος βιαστής κυκλοφορεί στο Πεδίον του Άρεως και επιτίθεται σε γυναίκες άρχισαν να ψάχνουν την υπόθεση που τους προκαλούσε ερωτηματικά καθώς η κοπέλα υποστήριζε ότι ο άγνωστος της έσκισε τα ρούχα και τα εσώρουχα και ότι από τις φωνές της εξαφανίστηκε μαζί με κάποιον συνεργό του.

Δεν μπορούσε να δώσει σαφή απάντηση στο εάν είχε μαζί της την τσάντα της παρά το γεγονός, όπως έλεγε, ότι μόλις είχε φύγει από τη δουλειά της, όταν δέχτηκε την επίθεση του φερόμενου βιαστή.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook