Ανατριχιαστική μαρτυρία για τον θάνατο του 8χρονου – «Ο αέρας το πέταξε στην τζαμαρία της ταβέρνας» (video)
  • Η μητέρα βρισκόταν μαζί με το παιδί της σε ταβέρνα στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής, όταν ξέσπασε η καταιγίδα
  • Το στέγαστρο κατέρρευσε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταπλακωθεί από αυτό και να αφήσει επιτόπου την τελευταία της πνοή
  • Ο 8χρονος κατάφερε να σηκωθεί, αλλά οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν εκείνη τη στιγμή το παρέσυραν και το έριξαν στην τζαμαρία

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες γύρω από τον θάνατο μιας 54χρονης και του 8χρονου γιου της, κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική.

Η μητέρα βρισκόταν μαζί με το παιδί της σε ταβέρνα στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής, όταν ξέσπασε η καταιγίδα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τη στιγμή που η 54χρονη Ρουμάνα και ο γιος της έτρωγαν στην ταβέρνα, κατέρρευσε το στέγαστρο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταπλακωθεί από αυτό και να αφήσει επιτόπου την τελευταία της πνοή.

Ο 8χρονος κατάφερε να σηκωθεί μετά την κατάρρευση, αλλά οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν εκείνη τη στιγμή το παρέσυραν και το έριξαν στην τζαμαρία.

«Το παιδάκι ήταν εδώ έξω. Δεν ήταν τραυματισμένο. Σταμάτησε να αναπνέει. Το πήρε η γυναίκα μου, το πήγε στο ΕΣΥ και εκεί κατέληξε», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, που συμπλήρωσε ότι το ξαφνικό μπουρίνι «σήκωσε κιόσκια από άλλα καταστήματα και τα έφερε εδώ».

Η περιγραφή άλλου αυτόπτη μάρτυρα είναι ανατριχιαστική: «Ήταν τόσο μεγάλη η σφοδρότητα του ανέμου εκείνη τη στιγμή που έριξε τα δέντρα, έριξε το σκέπαστρο της ταβέρνας και καταπλάκωσε τους ανθρώπους. Κάποιους καταφέραμε να τους απεγκλωβίσουμε, αλλά για την άτυχη γυναίκα χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε δοκούς για να σηκώσουμε το σκέπαστρο και δυστυχώς ήταν μάταιη η προσπάθειά μας. Το παιδί, το πήρε ο άνεμος και το σήκωσε κυριολεκτικά. Το πέταξε στην απέναντι τζαμαρία του καταστήματος, δεν ήταν μέσα στην ταβέρνα εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας, ήταν τραγικές οι εικόνες πραγματικά. Μετά έμαθα ότι το παιδάκι είχε πεθάνει στο νοσοκομείο».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook