Αγωνία για την τύχη του επιχειρηματία – Συμπληρώνεται το πρώτο 24ωρο χωρίς τηλεφώνημα για λύτρα
  • Άγνωστοι δράστες ντυμένοι στα μαύρα επιβίβασαν με τη βία σε τζιπ τον επιχειρηματία τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του
  • Μέχρι στιγμής δεν έχουν καλέσει για λύτρα
  • Αγωνία στην οικογένειά του και στις Αρχές

Έντονη είναι η ανησυχία στις Αρχές για τα κίνητρα των δραστών της απαγωγής του επιχειρηματία από τον Πειραιά, αφού ακόμη παραμένουν άγνωστα και κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του 50χρονου.

Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση μπορεί να είναι η οικιακή βοηθός του επιχειρηματία, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, η οικιακή βοηθός η οποία είχε ανοίξει το σπίτι για να καθαρίσει άκουσε τις φωνές του και νόμιζε ότι γίνεται ληστεία και άρχισε να φωνάζει: «Ληστεία , ληστεία». Οπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο των δραστών είχε ιταλικές πινακίδες.

Λογω των λίγων ωρών που έχουν περάσει από τη στιγμή της αρπαγής, οι Αρχές δεν γνωρίζουν αν έχουν να κάνουν με περίπτωση απαγωγής για λύτρα, αρπαγής με πρόθεση την τέλεση κάποιας εγκληματικής ενέργειας ή για κάποια προσωπική ή οικονομική διαφορά του θύματος με τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του θύματος προσπάθησε να επικοινωνήσει στο κινητό τηλέφωνο του γιου της πολλές φορές δίχως όμως αποτέλεσμα. Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας μπορεί να είναι γνωστός στον χώρο του, όμως δεν έχει εκείνη την οικονομική επιφάνεια που θα τον καθιστούσε εύκολα στόχο και έτσι κρατούν τις επιφυλάξεις τους για τις προθέσεις των δραστών.

Το χρονικό της αρπαγής

Το πρωί της Πέμπτης, ο 50χρονος, πατέρας τριών παιδιών ηλικίας 31, 27 και 24 ετών, κινούνταν προς το όχημά του, τύπου Range Rover, προκειμένου να μεταβεί στην εταιρία του. Τότε, τέσσερα άτομα που φορούσαν μπλούζες της ΕΚΑΜ, τον έβαλαν με τη βία στο πορτ μπαγκαζ μεγάλου κυβισμού ΙΧ μάρκας Volkswagen και χρώματος μαύρου και τράπηκαν σε φυγή.

Παρά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών που έσπευσαν στο σημείο κατόπιν κλήσεων τόσο της οικιακής βοηθού του θύματος όσο και περιοίκων, συνεχίζει ο ίδιος, το όχημα που χρησιμοποιήθηκε κατά την επιχείρηση απαγωγής δεν εντοπίστηκε.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook