Άφαντοι παραμένουν οι δύο άνδρες που έχουν εξαφανισθεί από την Κρήτη

Συνεχίζεται η αγωνία της οικογένειας του 36χρονου, Μανώλη Βρυθιά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαρτίου από την περιοχή του Κατσαμπά στο Ηράκλειο, καθώς από τότε ο 36χρονος δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας και των δικών του ανθρώπων ο Μανώλης παραμένει άφαντος, με την οικογένεια του να ανησυχεί για την τύχη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος είχε φύγει το βράδυ εκείνης της ημέρας για να πάει σε φαρμακείο της περιοχής, αλλά από τότε δεν επέστρεψε ποτέ.

Δεν έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο, αλλά μόνο τα κλειδιά του. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι αθλητική μπλούζα και αθλητικά μαύρα παπούτσια.

Την ίδια ώρα κανένα ίχνος δεν έχει εντοπιστεί τους τελευταίους έξι μήνες του 67χρονου, Σταύρου Σαρτζετάκη, που εξαφανίστηκε από την περιοχή του Βαφέ Χανίων.

Ο 67χρονος αναζητείται από τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε και έφυγε με το αυτοκίνητο του από το σπίτι του.

Για την δική του περίπτωση εικάζεται ότι ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής από τη Σούδα προς τον Πειραιά.

Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει καμία ένδειξη της παρουσίας του σε κάποιο σημείο της ελληνικής επικράτειας. Ο Σταύρος Σαρτζετάκης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Είναι αδύνατος, ύψους 1,85 μ. και την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μαύρη μπλούζα, σκούρο τζιν παντελόνι και μπεζ μπουφάν, ενώ είχε και ένα σακίδιο πλάτης.

Πηγή: cretapost.gr