18-04-2021

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Την πατήσαμε γιατί βγήκε ένα γκλοπ που δεν έπρεπε να βγει και τραβούσαν με κινητά (video)

Απίστευτο και όμως αληθινό.

Ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τον ξυλοδαρμό ενός νεαρού, την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, με ένα πτυσσόμενο γκλοπ, το οποίο απαγορεύεται να έχουν αστυνομικοί, είπε πως αυτό δεν έπρεπε να βγει γιατί «τραβάνε με τα κινητά».

Και ενώ ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι απαγορεύεται αστυνομικοί να έχουν τέτοιο γκλοπ, δικαιολόγησε την κατοχή του και τη χρήση του λέγοντας «εδώ που κάθομαι είναι ωραία να το λέω, αλλά όταν είσαι εκεί είναι διαφορετικά». Τόσο διαφορετικά που μάλλον μπορεί να δικαιολογηθεί κάποιος αστυνομικός που το έχει και το χρησιμοποιεί παράνομα.

«Που την πατήσαμε για να σας το πω έτσι λαϊκά; Βγήκε ένα γκλοπ που εγώ εδώ που κάθομαι είναι ωραία να το λέω, αλλά όταν είσαι εκεί είναι διαφορετικά. Βγήκε ένα γκλοπ που δεν έπρεπε να βγει, διότι ξέρουμε οτι τραβάνε με κινητά πήραν την εικόνα και ξαφνικά μετά αυθόρμητα οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης κάνανε πορεία και σηκώσανε πανό που έλεγε “Έξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές μας”», είπε ο κ. Μαυροειδάκος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ