18-04-2021

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις υπέρ του Κουφοντίνα – Νέα πορεία αλληλεγγύης στο Σύνταγμα (video)

Οι διαμαρτυρόμενοι ύψωσαν και πάλι πανό με τα συνθήματα «Να μην επιτρέψουμε νεκρό απεργό πείνας» και «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» - Πορεία και στη Θεσσαλονίκη

Όπως κάθε απόγευμα των τελευταίων ημερών, έτσι και την Τετάρτη (03/03) έλαβε χώρα συγκέντρωση αλληλεγγύης υπέρ του εκτελεστή της «17Ν», Δημήτρη Κουφοντίνα στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, καθώς και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Οι διαδηλωτές που ξεχύθηκαν στους δρόμους για την πραγματοποίηση άλλης μίας πορείας υπέρ του πολυισοβίτη, τάσσονται υπέρ του αιτήματος του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές Δομοκού, για το οποίο προχώρησε από τις 8 Ιανουαρίου σε απεργία πείνας και πιο πρόσφατα δίψας, ενώ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου Λαμίας. Οι διαμαρτυρόμενοι ύψωσαν και πάλι πανό με τα συνθήματα «Να μην επιτρέψουμε νεκρό απεργό πείνας» και «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» καθώς και κρότους λάμψης.

Εξαιτίας της μαζικής κινητοποίησης στο κέντρο της Αθήνας, έμειναν κλειστές οι λεωφόροι Βασ. Αμαλίας και η Βασ. Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη και στα δύο ρεύματα. Επίσης, με εντολή της ΕΛΑΣ έκλεισε από τις 16.30 ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα»

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση της Τετάρτης (3/3)

Πορεία αλληλεγγύης υπέρ του Κουφοντίνα έλαβε χώρα και στη Θεσσαλονίκη:

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ