11-04-2021

Φρίκη: Τραυματιοφορέας στο «Παίδων» φέρεται να επιχείρησε να βιάσει 8χρονη (video)

Δεν αποκλείεται τα θύματά του να είναι περισσότερα του ενός

Από μια καταγγελία που δύσκολα μπορεί να τη χωρέσει ο νους ξεκίνησε ολόκληρη έρευνα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και φαίνεται ότι το κουβάρι που ξετυλίγεται έχει τουλάχιστον ένα θύμα και δράστη έναν τραυματιοφορέα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, εργαζόμενος στο Παίδων προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος συναδέλφου του για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Προς το παρόν εξετάζει η περίπτωση απόπειρας βιασμού ενός 8χρονου κοριτσιού, ωστόσο δεν αποκλείεται τα θύματά του να είναι περισσότερα.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, πραγματοποιήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο και το πόρισμα είναι ότι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις ότι όντως η καταγγελία ευσταθεί και ο καταγγελλόμενος τραυματιοφορέας έχει κακοποιήσει σεξουαλικά ανήλικα παιδιά.

Ο εργαζόμενος έχει τεθεί σε αναστολή από την περασμένη Πέμπτη, ενώ σήμερα εξετάζεται το θέμα στο πειθαρχικό συμβούλιο. Με το που θα ολοκληρωθεί η εν λόγω διαδικασία, οι φάκελοι μαζί με την ΕΔΕ, θα διαβιβαστούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο συγκεκριμένος φέρεται να επιχείρησε να βιάσει τουλάχιστον ένα 8χρονο κοριτσάκι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ