18-04-2021

Κορονοϊός: Συγκλονίζει καταγγελία για τον θάνατο ηλικιωμένης σε κλινική στον Πειραιά με κρούσματα (video)

Αναλυτικά όσα κατήγγειλε η κόρη της ηλικιωμένης

Σε μια καταγγελία που συγκλονίζει, προχώρησε μια γυναίκα, η οποία, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του «Mega», δήλωσε ότι η μητέρα της είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες και αφού έφυγε από τη ζωή, την ενημέρωσαν από την κλινική όπου νοσηλευόταν, ότι το τεστ κορονοϊού, στο οποίο είχε υποβληθεί η ηλικιωμένη… βγήκε θετικό.

Υπενθυμίζεται, ότι από την Τρίτη (23/02) έχει σημάνει συναγερμός σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά, όπου επιβεβαιώθηκε έκρηξη κρουσμάτων, με τους υπευθύνους να προσπαθούν να υπολογίσουν το μέγεθος της διασποράς μέσω ιχνηλατήσεων.

Ο νομικός εκπρόσωπος της κλινικής, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ανέφερε ότι την Τρίτη εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα κι έπειτα διέφυγε του ελέγχου, με αποτέλεσμα να υπάρξει διασπορά.

Η κυρία Ευστρατία, η οποία έκανε την εν λόγω καταγγελία, ανέφερε το εξής:

«Η μητέρα μου στις 18 του μηνός ημέρα Πέμπτη κατέληξε στην συγκεκριμένη κλινική. Είχαμε επικοινωνία με την κλινική από τη Δευτέρα. Μας έλεγαν ότι η μητέρα μου είχε υψηλό πυρετό που οφείλεται σε ουρολοίμωξη. Το ίδιο έγινε και την Τρίτη, μας είπαν ότι παραμένει ο υψηλός πυρετός και πήραν εξετάσεις για τα ούρα…

Την Τετάρτη μου είπαν ότι έπεσε λίγο ο πυρετός μέσω αντιβίωσης, αλλά παραμένει στην ίδια κατάσταση και δεν ανταποκρίνεται. Την Πέμπτη μας πήραν από την κλινική και μας είπαν ότι κατέληξε. Το τρίτο τεστ που έγινε από τον ΕΟΔΥ είχε βγει θετικό. Της είχαν κάνει πριν άλλα δύο.

«Είναι θύμα κορονοϊού βάσει της ληξιαρχικής πράξης θανάτου που μου έχουν δώσει. Το έχουν αποκρύψει. Η τελετή έγινε βάσει του πρωτοκόλλου θανάτου από Covid. Δεν την είδα. Με κρατούσαν στο σκοτάδι όλες αυτές τις ημέρες, λέγοντάς μου ότι έχει ουρολοίμωξη».

Πηγή: MEGA

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ