07-03-2021

Τρικάκια και συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα έξω από το σπίτι της Σακελλαροπούλου

Νέα παρέμβαση από τους υποστηρικτές του καταδικασθέντος της «17Ν»

Επίθεση με τρικάκια σημείωσαν άγνωστοι έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στην οδό Μυλέρου στο Μεταξουργείο, υπέρ του για τρομοκράτη της «17Ν», Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για ομάδα περίπου 50 ατόμων, τα οποία πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα αλληλεγγύης και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί καμία προσαγωγή από την ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι ο πολυισοβίτης, Δημήτρης Κουφοντίνας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας του από την απεργία πείνας (που κάνει από τις 8 Ιανουαρίου), ζητώντας τη μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ταραντίλης: Στην Ελλάδα λειτουργεί το κράτος δικαίου

Υπογραμμίζοντας ότι «η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται», ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

«Ο σημερινός στόχος των τραμπούκων, υποστηρικτών του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, ήταν το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ταραντίλης. «Ας γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα, λειτουργεί το κράτος δικαίου. Αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες τρομοκρατούν κάποιον, κάνουν λάθος. Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται», κατέληξε η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ