06-03-2021

Κορονοϊός: Συναγερμός στο Διδυμότειχο με τα αυξημένα κρούσματα στη σχολή Αστυφυλάκων

Όπως έγινε γνωστό, όλα τα επιβεβαιωμένα περιστατικά έχουν τεθεί σε καραντίνα σε ξεχωριστό θάλαμο

Σε κατάσταση επαγρύπνησης έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, μετά τον συναγερμό που σήμανε ο εντοπισμός κρουσμάτων κορονοϊού στη Σχολή Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο.

Για το λόγο αυτό, κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη (25/02) στον χώρο, προκειμένου να υποβάλλει εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους σε μαζικά διαγνωστικά τεστ.

«Υπάρχουν αρκετά κρούσματα, αλλά και οι πρώτες επαφές και τα επιβεβαιωμένα περιστατικά βρίσκονται σε ξεχωριστό θάλαμο. Γίνονται τακτικά απολυμάνσεις και δεν χρειάζεται να υπάρχει ανησυχία», δήλωσε στο GRTimes ο πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας, Ηλίας Ακίδης.

Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι «μέσα στη Σχολή υπάρχει καθημερινά ένας γιατρός και μία νοσοκόμα και προσφέρουν σε όσους έχουν νοσήσει ότι χρειαστεί».

«Πράγματι έχουν εντοπιστεί αρκετά κρούσματα εντός της Σχολής, άπαντες όμως τηρούν το πρωτόκολλο. Όλοι διαμένουν πλέον σε ξεχωριστούς θαλάμους και έχουν μπει σε καραντίνα» τόνισε στο ίδιο μέσο ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Δημήτρης Δερβεντλής.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ