23-04-2021

Φρίκη για την ασέλγεια καθηγητή σε 8χρονο αγοράκι – Ερευνάται η συμμετοχή τρίτων (video)

Το μικρό αγόρι δεν ήταν μαθητής του στο σχολείο, υπήρχε μια μακρινή συγγένεια του καθηγητή με τους γονείς - «Ό,τι έχω να πω, θα το πω σε ανακριτή και εισαγγελέα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς

Συγκλονίζει η υπόθεση με τη σύλληψη 62χρονου καθηγητή (αρνείται να πει το παραμικρό) για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή στα δυτικά προάστια της Αττικής, από την εποχή που το παιδί ήταν οκτώ χρονών, μέχρι που έγινε 15. «Ό,τι έχω να πω, θα το πω σε ανακριτή και εισαγγελέα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τρίτων.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το μικρό αγόρι δεν ήταν μαθητής του στο σχολείο, υπήρχε μια μακρινή συγγένεια του καθηγητή με τους γονείς. Έτσι, συμφωνήθηκε να βοηθάει με τα μαθήματα το μικρό αγόρι, το οποίο αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ανάπτυξης. Με αφορμή τα μαθήματα όμως, ο καθηγητής φέρεται να απομόνωνε το μικρό αγόρι από τα 8 του χρόνια και να το κακοποιούσε σεξουαλικά. Μέχρι που εκείνο έγινε 15 ετών…

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», ο καθηγητής φέρεται να είχε ασελγήσει στον μικρό και παρουσία άλλων ανθρώπων. Φίλων του… Τώρα, η Αστυνομία ερευνά το ρόλο και αυτών των ανθρώπων. Όταν το παιδάκι πήγε 15 ετών, φέρεται να αποκάλυψε στους γονείς του τι συνέβαινε, έγινε καταγγελία και τελικά, συνελήφθη ο καθηγητής ο οποίος εργάζεται σε γενικό λύκειο των δυτικών προαστίων.


Βίντεο: newsit.gr

Όπως τονίστηκε, σε έρευνα στο σπίτι του, οι αστυνομικοί πήραν έναν υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία εξετάζονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ