20-04-2021

Θρίλερ στη Λαμία: 45χρονη παραλίγο να χάσει τη ζωή της από μαγκάλι

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λαμίας, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο - Τι συνέβη

Παραλίγο να αποβεί μοιραία η προσπάθεια μιας 45χρονης γυναίκας στη Λαμία να ζεσταθεί, καθώς αφού άναψε το μαγκάλι, εισέπνευσε αναθυμιάσεις και έχασε τις αισθήσεις της.

Ευτυχώς, στάθηκε τυχερή, καθώς την εντόπισαν εγκαίρως και την έσωσαν ουσιαστικά την τελευταία στιγμή. Η γυναίκα, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο LamiaReport, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (18/2) όταν η 45χρονη, η οποία διαμένει μόνη της, άναψε ένα μαγκάλι για να ζεσταθεί.

Νωρίς το μεσημέρι, οι δικοί της άνθρωποι, ανησυχώντας για εκείνη καθώς δεν απαντούσε στις απανωτές τηλεφωνικές κλήσεις που της έκαναν, ειδοποίησαν την αστυνομία και πήγαν στο σπίτι της. Εκεί, διαπίστωσαν ότι η οικεία ήταν κλειδωμένη με το κλειδί να βρίσκεται πίσω από την πόρτα, ενώ δεν παρουσιαζόταν κανένα σημείο ζωής από την 45χρονη.

Κατά συνέπεια, οι αστυνομικοί φώναξαν αμέσως κλειδαρά, με τη βοήθεια του οποίου άνοιξαν την πόρτα και βρήκαν τη γυναίκα σχεδόν αναίσθητη και το μαγκάλι αναμμένο.  Οι αναθυμιάσεις του είχαν «δηλητηριάσει» τη γυναίκα.

Έτσι, κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε εσπευσμένα στα επείγοντα. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι διέθετε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

Το «θρίλερ» όμως είχε αίσιο τέλος, καθώς οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν. Σημειώνεται πως η γυναίκα παραμένει σε νοσηλεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ