18-04-2021

Απίστευτος τραυματισμός στη Θεσσαλονίκη: Χύθηκε καυτό νερό σε επιβάτιδα λεωφορείου – Τι συνέβη (video)

Η γυναίκα έφερε εγκαύματα στα πόδια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου»

Ένας πρωτοφανής τραυματισμός σημειώθηκε σε επιβάτιδα λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, όταν σε μία γυναίκα έπεσε καυτό νερό από έκρηξη σωλήνα στο σύστημα θέρμανσης του οχήματος.

Όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο της γραμμής 14 του ΟΑΣΘ, την ώρα που κινούνταν στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη. Ο οδηγός ακινητοποίησε αμέσως το όχημα, ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε την 61 ετών γυναίκα που έφερε εγκαύματα στα πόδια και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου». Για το συμβάν, διενεργείται αστυνομική προανάκριση και παραγγέλθηκε πραγματογνωμοσύνη.

Ως ένα «ατυχές γεγονός» που οφείλεται σε κατασκευαστικό ζήτημα του αστικού λεωφορείου, χαρακτήρισε το προαναφερόμενο περιστατικό ο διευθυντής συντήρησης οχημάτων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Σαββίδης. Όπως δήλωσε ο ίδιος, «πρόκειται για σωλήνες εντός του οχήματος, που εκτείνονται από τη μέση και πέρα του λεωφορείου και δεν είναι καλυμμένοι με κάποιο υλικό από την κατασκευή του. Αυτοί οι σωλήνες πηγαίνουν στο καλοριφέρ του οχήματος και τους διαπερνά αντιψυκτικό διάλυμα. Το πιο πιθανό είναι, κάποιος επιβάτης χωρίς να το θέλει και χωρίς να το αντιληφθεί, να τους κούνησε σε κάποιο σημείο».

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Σαββίδης επισήμανε ότι για το περιστατικό δεν τίθεται «θέμα παλαιότητας του αστικού λεωφορείου», ενώ συμπλήρωσε πως «το συγκεκριμένο όχημα, συντηρήθηκε στις 29 Ιανουαρίου φέτος». Ο ίδιος, σημείωσε τέλος, ότι ήδη ανεξάρτητος πραγματογνώμονας προχώρησε σε έρευνα εντός του αστικού οχήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ