23-04-2021

Καταγγελία Βασιλακόπουλου: Δεν έχει καμία παράλυση μετά το εμβόλιο ο γιατρός από την Κέρκυρα (video)

Σοβαρή η καταγγελία του καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας

Μια άλλη διάσταση, εντελώς διαφορετική από αυτή που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, δίνει σήμερα ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σχετικά με τον γιατρό που από την Κέρκυρα που υποστήριξε πως υπέστη αδυναμία άκρων μετά την δεύτερη δόση εμβολίου για τον κορονοιό.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) και αυτά που λέει ο κ. Βασιλακόπουλος αποτελούν σοβαρότατη καταγγελία καθώς όπως υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πίσω από το συμβάν δεν κρύβεται κάποια παρενέργεια του εμβολίου, αλλά η επιλογή του συναδέλφου του να επιτρέψει τον εμβολιασμό πολιτών οι οποίοι σ’ αυτή τη φάση της επιχείρησης «Ελευθερία» δεν αποτελούν προτεραιότητα.

«Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του και απεπέμφθη από την υπεύθυνη θέση του και διατάχθηκε και μια Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια», συνέχισε ο κ. Βασιλακόπουλος και με νόημα κατέληξε:

«Εκτός αν του κόπηκαν τα πόδια που θα γινόταν η ΕΔΕ».

Ο καθηγητής ενημέρωσε ότι και στην περίπτωση της νοσηλεύτριας δεν υπήρχε κανένα σύνδρομο Guillain-Barré και η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ