20-04-2021

Τέλος του θρίλερ στον Υμηττό: Βρέθηκε και ο 14χρονος που χάθηκε στα χιόνια (video)

Πλέον και οι τρεις ανήλικοι είναι ασφαλείς

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης ενός ανηλίκου στον Υμηττό, ο οποίος χωρίστηκε από την παρέα του και χάθηκε εν μέσω της κακοκαιρίας «Μήδεια» που πλήττει αυτή τη στιγμή και την Αττική.

Το 14χρονο παιδί, εντοπίστηκε τελικά, μετά τον συναγερμό που είχε σημάνει σε Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τρεις ανήλικοι είχαν πάει για περπάτημα στην περιοχή του Υμηττού και χάθηκαν εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών. Τα δύο παιδιά, που βρέθηκαν αρχικά ασφαλή, κάλεσαν από τα κινητά τους το 112 και αμέσως κινητοποιήθηκαν Πυροσβεστική και Αστυνομία. Οι πυροσβέστες, έχοντας συνεχώς επικοινωνία με τα δύο παιδιά και τους γονείς τους, κατάφεραν να τα εντοπίσουν σώα.

Έτσι, συνεχίστηκαν οι έρευνες για την υπόθεση εντοπισμού και του συμμαθητή τους, ρουμανικής υπηκοότητας. Υπήρξε επικοινωνία και με την μητέρα του παιδιού, η οποία τους είπε ότι ο γιος της δεν είχε εμφανιστεί, μέχρι και πριν από λίγη ώρα.

Η υπόθεση έκλεισε ευτυχώς με αίσιο τέλος και για τον τρίτο νεαρό. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί εντοπίστηκε από δύο κυνηγούς σε καταφύγιο κυνηγών από την μεριά του Κορωπίου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες για να το παραλάβουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ