18-04-2021

«Κορονοπάρτι» αρραβώνων ενόψει σκληρού lockdown στην Αχαΐα – Δεκάδες οι καλεσμένοι

Ο αρραβώνας αυτός δεν θύμιζε καθόλου δεδομένα… καραντίνας

Κι ενώ όπως έγινε κι επίσημα γνωστό μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι η Αχαΐα (όπως και η Εύβοια) εισέρχεται από το Σάββατο (13/2) σε καθεστώς σκληρού lockdown, στην Κάτω Αχαΐα έλαβε χώρα… «κορονοπάρτι» για αρραβώνα, με τους καλεσμένους να συρρέουν στο σημείο.

Μάλιστα, ο αρραβώνας αυτός δεν θύμιζε καθόλου δεδομένα καραντίνας, καθώς διεξήχθη με δεκάδες καλεσμένους, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του flamis.gr.

Συγκεκριμένα, ο κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από σπίτι, για να γιορτάσει το συμβάν, ενώ το περιστατικό έγινε viral μέσα από τις αναρτήσεις στα social media των κατοίκων της περιοχής. Δεν έλειψαν δε, οι καταγγελίες στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού, ολόκληρη η Αχαΐα και η Εύβοια μπαίνουν από το Σάββατο (13/02) σε σκληρό lockdown, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (12/2) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Η Αττική βρίσκεται ήδη σε αυστηρότερους περιορισμούς για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας από την Πέμπτη (11/2), ενώ η Θεσσαλονίκη, φαίνεται ότι προς το παρόν, τη «γλίτωσε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ