19-04-2021

Κακοκαιρία «Μήδεια»: «Έφοδος» στα σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης για προμήθειες

Η σφοδρή κακοκαιρία θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου (13/2)

«Έφοδο» στα σούπερ μάρκετ πραγματοποίησαν οι πολίτες της συμπρωτεύουσας, θέλοντας να προλάβουν να εφοδιαστούν με τις απαραίτητες προμήθειες, ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας «Μήδεια» που πρόκειται να «χτυπήσει» τη χώρα από το πρωί του Σαββάτου (13/02).

Όπως φαίνεται λοιπόν και στις παρακάτω φωτογραφίες του τοπικού μέσου grtimes.gr, οι πολίτες στη Θεσσαλονίκη, σχηματίζοντας μεγάλες ουρές αναμονής και αδειάζοντας ράφια και ψυγεία των καταστημάτων, έσπευσαν να προετοιμαστούν για την ψυχρή εισβολή της «Μήδειας».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, το πρώτο κύμα χιονοπτώσεων αναμένεται το πρωί του Σαββάτου, ημέρα κατά την οποία δεν αποκλείεται να υπάρξουν παροδικές χιονοπτώσεις αλλά με μικρές εντάσεις, κάτι που δεν θα αλλάξει τις βραδινές ώρες.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής, αναμένεται σημαντική ένταση των φαινομένων με έντονες χιονοπτώσεις τόσο μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης (το χιόνι αναμένεται να φτάσει τουλάχιστον τους δέκα πόντους καθώς θα το ευνοήσουν οι θερμοκρασίες), όσο και στα προάστια με εξασθένηση από το μεσημέρι και έπειτα.

Πηγή: GRTimes.gr

Εξωτερική φωτογραφία αρχείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ