23-04-2021

Θετική στον κορονοϊό η ανακρίτρια στην υπόθεση Novartis – Κρούσματα και στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Ενός κακού...

Θετική στον κορονοϊο διαγνώστηκε η Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση της Novartis, με την εξέλιξη αυτή ενδεχομένως να συνδέεται και με τον Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία», λόγω της βρετανικής μετάλλαξης.

Η κυρία Αλεβιζοπούλου που ήρθε σε επαφή στην κατάθεση του τέως υπουργού Δικαιοσύνης, ανέβασε πυρετό τη Δευτέρα και μετέβη στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο», όπου υποβλήθηκε σε τεστ που βγήκε θετικό. Έλαβε μεν εξιτήριο, αλλά θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Το ίδιο ισχύει και για τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους που επίσης βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Προς το παρόν, η γραμματέας των ανακρίσεων είναι αρνητική, ωστόσο παραμένει σε καραντίνα τόσο η ίδια όσο και τα μέλη της οικογένειάς της.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε και ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, η σύζυγός του και η κόρη του, όπως και ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου (Σύρος) εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος.

Όλοι βρίσκονται σε καραντίνα και υπό ιατρική παρακολούθηση.

Σύμφωνα, τέλος, με πληροφορίες, κρούσματα υπάρχουν και στο Πρωτοδικείο Αθηνών, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ