16-04-2021

Υποψήφιος διδάκτορας του ΑΠΘ καταγγέλει ότι αστυνομικοί τον ξυλοκόπησαν αναίτια την ώρα που πήγαινε στο πανεπιστήμιο (video)

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media με ένα βίντεο από τα επεισόδια της Πέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τη φοιτητική πορεία, όπου φαίνεται ένας υποψήφιος διδάκτορας της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του ΑΠΘ να συλλαμβάνεται τραυματισμένος, αφού όπως δηλώνει ο ίδιος στην κάμερα οι αστυνομικές δυνάμεις τον πέρασαν για ταραξία.

Ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου, σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος στο video πήγαινε στην δουλειά του στο Πανεπιστήμιο όταν έπεσε πάνω στα επεισόδιο που γίνονταν εκείνη τη στιγμή και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει από εκεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια προσπάθειας περιορισμού του από τους αστυνομικούς, χτυπήθηκε από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το οποίο τράβηξε πολίτης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, το πρόσωπο του υποψήφιου διδάκτορα είχε γεμίσει με αίματα.

Όταν μάλιστα λέει στους αστυνομικούς «με κοπανάτε κιόλας», εκείνοι του απάντησαν ότι «δεν σε χτύπησε κανένας», για να τους απαντήσει «σκόνταψα και έπεσα κάτω;».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ