21-04-2021

«Βροχή» ερωτικών μηνυμάτων από την καθηγήτρια στον 13χρονο – Ορκιζόταν αιώνια πίστη (video)

Τι είπε στους γονείς του

Νέα στοιχεία στη δημοσιότητας έφερε το Mega και η εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με την υπόθεση αποπλάνησης του 13χρονου από την 36χρονη καθηγήτριά του., την οποία αποκάλυψε ο δημοσιογράφος των Νέων και του Βήματος, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή, η καθηγήτρια έστελνε καθημερινά δεκάδες μηνύματα στον 13χρονο μαθητή της, αρκετά εκ των οποίων σεξουαλικά, ενώ υπήρχαν και κάποια άλλα με τα οποία ορκιζόταν αιώνια πίστη και αγάπη. Σε κάποια άλλα, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η καθηγήτρια μιλούσε για αποκατάσταση όταν ο 13χρονος ενηλικιωθεί.

Στα μηνύματα του κινητού τηλεφώνου και του υπολογιστή του νεαρού μαθητή υπήρχαν βίντεο και φωτογραφίες, τα οποία είδε ο πατέρας του μαθητή.

Αργότερα, αφού την όλη υπόθεση γνώριζαν πλέον οι γονείς του μαθητή, η 36χρονη καθηγήτρια ήρθε, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Mega, σε επικοινωνία με συγγενείς του μαθητή, προκειμένου να τους πει ότι όλο αυτό ήταν κάτι σοβαρό, είναι μια σχέση προοπτικής και ότι αγαπάει τον 13χρονο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ