19-04-2021

Κορονοϊός: Καταστράφηκε παρτίδα δόσεων εμβολίου στα Ιωάννινα λόγω βλάβης σε ψυγείο – Τι συνέβη (video)

«Δεν χάθηκε κανένα ραντεβού εμβολιασμού»

Αναστάτωση προκλήθηκε στα Ιωάννινα, την Πέμπτη (04/02), με αφορμή δόσεις εμβολίων για τον κορονοϊό που αλλοιώθηκαν και κατέληξαν στα σκουπίδια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «OPEN TV», την Τετάρτη 3/2, αναφέρθηκε πως χάθηκαν 120 δόσεις του εμβολίου στο κέντρο Υγείας της πόλης, εξαιτίας προβλήματος στα ψυγεία.

Θεμιστοκλέους: Δεν χάθηκε κανένα ραντεβού εμβολιασμού

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους διευκρίνισε πως πετάχτηκαν 216 δόσεις, εξαιτίας βλάβης στον θερμοστάτη του ψυγείου που βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας των Ιωαννίνων, συμπληρώνοντας ότι δεν χάθηκε κανένα ραντεβού εμβολιασμού.

«Λόγω βλάβης στο καταγραφικό θερμοκρασίας ενός ψυγείου συντήρησης εμβολίων, που παρουσιάστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων, αποσύρθηκαν για λόγους ασφαλείας 36 φιαλίδια που φυλάσσονταν στο συγκεκριμένο ψυγείο», δήλωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ο ίδιος, ανέφερε ακόμη, πως «η ποσότητα των εμβολίων αντικαταστάθηκε άμεσα με νέα παράδοση, δεν χάθηκε κανένα ραντεβού και όλοι οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων πραγματοποιούνται κανονικά, χωρίς να να ταλαιπωρηθεί κανένας πολίτης.

Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: Ethnos

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ