04-03-2021

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρεις ανήλικοι κατηγορούμενοι για επίθεση σε συνομηλίκους τους

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται

Ελεύθεροι υπό επιτήρηση επιμελητή ανηλίκων, αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι τρεις ανήλικοι, οι οποίοι φέρονται να είναι μέλη συμμορίας που λήστευε συνομήλικους τους, ενώ έλαβαν τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, καθώς σύμφωνα με την δικογραφία ενεπλάκησαν σε επίθεση κατά δύο ανηλίκων με σκοπό την ληστεία στην Αργυρούπολη το περασμένο Σάββατο 23/1, αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και αφορούν σε ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και οπλοχρησία.

Υποστηρίζουν επίσης, πως βρίσκονταν στο επίμαχο σημείο αλλά δεν πήραν μέρος στην επίθεση που δέχθηκαν οι δύο ανήλικοι προκειμένου οι δράστες να τους πάρουν τα κινητά και τα χρήματα που είχαν. Οι κατηγορούμενοι, φέρονται να υποστηρίζουν πως όταν ξεκίνησε το επεισόδιο, στο οποίο μετείχαν περίπου 30 νεαροί, εκείνοι έφυγαν.

Ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, Αντώνης Μυλωνάς, ανέφερε σε δήλωσή του πως «πρέπει όλοι να σκύψουμε στο θέμα και να ασχοληθούμε με τη βία των ανηλίκων, ώστε να έχουν το μέλλον που τους αξίζει».

ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ