12-02-2021

Συνελήφθη γιατρός δημόσιου νοσοκομείου για χρηματισμό

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο γιατρός συνελήφθη τη Δευτέρα (25/01) εντός του νοσοκομείου μετά από καταγγελία για χρηματισμό προκειμένου να πραγματοποιήσει ιατρική πράξη

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γιατρού δημόσιου Νοσοκομείου της Αττικής σχηματίστηκε την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου.

Ο γιατρός, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθη τη Δευτέρα (25/01) εντός του νοσοκομείου μετά από καταγγελία για χρηματισμό προκειμένου να πραγματοποιήσει ιατρική πράξη. Οι άντρες των εσωτερικών υποθέσεων τον συνέλαβαν την ώρα που πήρε προσημειωμένο χρηματικό πόσο. Ο γιατρός οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (25/01) έγινε γνωστό ότι σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με αποδέκτες ένας γιατρό Κέντρου Υγείας της Αττικής και μια γυναίκα – ιδιώτη.

Πριν από μερικές ημέρες άνδρες της ΕΛΑΣ πέρασαν χειροπέδες σε γιατρό και δικηγόρο «μαϊμού» που μοίραζαν εικονικές συνταγογραφήσεις στην Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ