08-03-2021

Κορονοϊός: «Καμπάνα» 5.000 ευρώ σε άνδρα που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test στο Κιλκίς

Πρόστιμο και σε μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Βαρύ ήταν το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε έναν 41χρονο ομογενή στο Κιλκίς, ο οποίος αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τα προβλεπόμενα μέτρα για και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Ειδικότερα, ο Έλληνας, κατά τη διάρκεια των δειγματοληπτικών ελέγχων rapid test στο τελωνείο των Ευζώνων Κιλκίς, αρνήθηκε να υποβληθεί στον εν λόγω έλεγχο κατά την είσοδό του στη χώρα. Κατά συνέπεια, ο άνδρας συνελήφθη και το επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ από τις αστυνομικές Αρχές. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου.

Επίσης, την ίδια ημέρα, αστυνομικοί προχώρησαν σε επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε μίνι μάρκετ στην Περαία Θεσσαλονίκης, για μη ανάρτηση πίνακα μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, τη Δευτέρα 25/1 οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη βεβαίωσαν 188 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση, ενώ για τον ίδιο λόγο στην Κεντρική Μακεδονία βεβαιώθηκαν 89 πρόστιμα. Ακόμη, αναφορικά με τη μη χρήση μάσκας, δόθηκαν 29 πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη και 31 στην Κεντρική Μακεδονία

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ