06-03-2021

Έκλεισαν σπίτι με airbnb για κορονο-πάρτι γενεθλίων στη Θεσσαλονίκη – Τι συνέβη (video)

Προσπάθησαν να διαφύγουν, όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα - Ακολούθησαν πρόστιμα και συλλήψεις

Κοντά στα… 13 άτομα εντόπισε η Αστυνομία να γιορτάζουν… τα γενέθλια νεαρής κοπέλας, παρά τους περιορισμούς για τη διασπορά του ιού σε μισθωμένο διαμέρισμα μέσω airbnb στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, η Αστυνομία δέχτηκε καταγγελία λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα για το πάρτι που φέρονται να διοργάνωσαν η μητέρα και ο σύντροφος της κοπέλας. Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα, οι συμμετέχοντες στο κορονοπάρτι αρνήθηκαν να την ανοίξουν. Στη συνέχεια κάποιοι κρύφτηκαν εντός του διαμερίσματος ενώ άλλοι επιχείρησαν να διαφύγουν από άλλο όροφο.

Σε όλους τους παρευρισκόμενους βεβαιώθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ στους δύο διοργανωτές που συνελήφθησαν, επιβλήθηκε και καμπάνα 3.000 ευρώ.

Όλα αυτά, με τη χώρα να συνεχίζει σε καθεστώς lockdown για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα και με πιο αυστηρά μέτρα σε συγκεκριμένες περιοχές  μετά και την ενημέρωση της Παρασκευής (22/01), ενώ οι ειδικοί και οι Αρχές φοβούνται για το κατά πόσο και αν θα μπορέσουμε τελικά να απωθήσουμε το τρίτο κύμα κορονοϊού, που ήδη πλήττει πολλές άλλες χώρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ