06-03-2021

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη του μετρό: Τα παιδιά έχουν μετανιώσει, υποστηρίζει η μητέρα (video)

Θα του σταθούμε όπως μπορούμε, υποστηρίζει η μητέρα, αλλά επιμένει ότι ο σταθμάρχης προκάλεσε

Αν και η μητέρα των δύο ανήλικων που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό επιμένει ότι εκείνος προκάλεσε τα παιδιά της, ρίχνει τους τόνους σε σχέση με προηγούμενες δηλώσεις της, υποστηρίζοντας πως τα «παιδιά έχουν μετανιώσει» για το σοκαριστικό επεισόδιο. 

Από τη μία μιλώντας στο Mega, εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι στο δικαστήριο θα παρουσιαστούν στοιχεία τα οποία θα αποδεικνύουν ότι τα παιδιά δέχθηκαν λεκτική, αλλά και σωματική επίθεση μέσα στο βαγόνι, με αποτέλεσμα να χάσουν την ψυχραιμία τους.

Την ίδια στιγμή, όμως, η μητέρα δηλώνει ανακουφισμένη υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά θέλουν να μιλήσουν από κοντά με τον σταθμάρχη, ενώ θα του σταθούν όπως και όσο χρειαστεί.

Αναφέρει ότι ο σταθμάρχης περνάει δύσκολα στην προσπάθεια να αναρρώσει, αλλά δύσκολα περνούν και τα παιδιά της, επιμένοντας ότι το επεισόδιο συνεχίστηκε λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς του σταθμάρχη.

Τα δυο αδέρφια ανέφεραν ότι προκλήθηκαν από τον σταθμάρχη, όπως υποστήριξαν επίσης ο δικηγόρος τους και η οικογένειά τους.

Οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, μέχρι να πάει η υπόθεση σε δίκη. Στα δύο αδέλφια, στα οποία ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις και για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση του σταθμάρχη στο Μετρό της Ομόνοιας που έγινε την περασμένη Τρίτη (12/01) και προκάλεσε σάλο σε όλη τη χώρα, μετά τα όσα είπε και το θύμα, όταν τους συνέστησε να φορέσουν μάσκα για τον κορονοϊό και να μην ακουμπούν τα πόδια τους στα καθίσματα. Οι φερόμενοι ως δράστες απολογήθηκαν στον ανακριτή, μετά τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν από τον εισαγγελέα το Σάββατο (16/01). Από την πρώτη στιγμή συγκλόνισαν οι εικόνες από τον ξυλοδαρμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ