13-02-2021

Ληστές χτύπησαν 90χρονη στην Κυψέλη – «Θα σε σκοτώσουμε αν δεν μας δώσεις χρήματα»

Στο νοσοκομείο η ηλικιωμένη, η οποία έζησε εφιαλτικές στιγμές - Οι αδίστακτοι ληστές της ζήτησαν και τα κοσμήματά της

Τον εφιάλτη μέσα στο σπίτι της έζησε μια 90χρονη γυναίκα στην Κυψέλη τα ξημερώματα της Τρίτης (19/01), όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές που έφτασαν στο σημείο να την ξυλοκοπήσουν, με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. «Θα σε σκοτώσουμε αν δεν μας δώσεις χρήματα», φέρεται να την απείλησαν, ζητώντας και κοσμήματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της στο σπίτι στις 03:30 τα ξημερώματα, παραβιάζοντας ένα παράθυρο του σπιτιού της.

Αφού έκαναν τα πάντα άνω κάτω, ξύπνησαν την ηλικιωμένη και άρχισαν να τη χτυπούν στο κεφάλι και να την απειλούν ότι θα τη σκοτώσουν εάν δεν τους αποκαλύψει πού κρύβει χρήματα. Η 90χρονη τους παρακαλούσε να σταματήσουν, αλλά εκείνοι συνέχιζαν να τη χτυπούν για να τους πει πού έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Το μαρτύριο της ηλικιωμένης γυναίκας τελείωσε όταν οι δράστες κατάφεραν να βρουν 600 ευρώ σε μετρητά, καθώς και κοσμήματα.

Η 90χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με τους αστυνομικούς να περιμένουν να της πάρουν κατάθεση, προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ