08-03-2021

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Αυτές είναι οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους δύο ανήλικους (video)

Μετά την άσκηση της δίωξης οι τρεις κατηγορούμενοι (οι δυο ανήλικοι και ο ειδικός φρουρός) της υπόθεσης κρατούνται για να οδηγήθηκαν στον ανακριτή, ώστε να απολογηθούν

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της βαριά σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος των δυο ανηλίκων για την επίθεση σε βάρος του σταθμάρχη στο Μετρό, προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (16/1/2021) οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Παράλληλα, σε βάρος των δυο ανηλίκων άσκησε δίωξη και για απείθεια καθώς αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα. Σε ό,τι αφορά στον ειδικό φρουρό που φέρεται να γνώριζε για το περιστατικό και να μην ενημέρωσε την υπηρεσία του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους τα δύο παιδιά μετάνιωσαν γι’ αυτό που έκαναν και ζητούν συγνώμη ωστόσο επιμένουν ότι προκλήθηκαν από τον σταθμάρχη. Ο συνήγορος του ειδικού φρουρού δήλωσε ότι ο εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Μετά την άσκηση της δίωξης οι τρεις κατηγορούμενοι της υπόθεσης κρατούνται για να οδηγήθηκαν στον ανακριτή, ώστε να απολογηθούν. Αναμένεται, ωστόσο, να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Οι δυο φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν την Παρασκευή (15/01), για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει, μετά και τα όσα είπε το θύμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ