06-03-2021

Νέα αναβολή της δίκης για τον θάνατο της μικρής Μελίνας στην Κρήτη – Ξέσπασε ξανά ο πατέρας της

Δεκτή η εξαίρεση του πραγματογνώμονα

Για τις 29 Ιανουαρίου διακόπηκε η δίκη για τον θάνατο της μικρής Μελίνας από την Κρήτη, κατόπιν αιτήματος από μέλος της επιτροπής των πραγματογνωμόνων, καθηγητή καρδιολογίας, που έγινε δεκτό για εξαίρεση από την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται, πως η δίκη είχε λάβει διακοπή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, διατάσσοντας πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να απαντηθούν κάποια συγκεκριμένα ιατρικά ζητήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την ενοχή της αναισθησιολόγου είχε προτείνει η εισαγγελία. Για την ακρίβεια, η αναισθησιολόγος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο του τετράχρονου κοριτσιού, που συνέβη στα τέλη Δεκεμβρίου του 2015, μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας, με τον εισαγγελέα να καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης κατά τους οποίους εκείνη βρισκόταν συνεχώς πάνω από τη μικρή.

Ξεσπά ξανά ο πατέρας

«Θέλω να πιστεύω ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Η κατηγορούμενη είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του παιδιού μου», δήλωσε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA ο πατέρας της Μελίνας, Μανώλης Παρασκάκης.

«Ξέρω από τι έχει πεθάνει το παιδί μου. Την ευθύνη την έχει η κατηγορούμενη».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ