18-01-2021

Ιερέας στο Αγρίνιο κοινώνησε ασθενείς με κορονοϊό και άλλους πιστούς με την… ίδια λαβίδα (video)

«Αν κολλούσαν τα 700 άτομα που κοινώνησαν εδώ από τα Χριστούγεννα θα έπρεπε το Αγρίνιο να καταποντιστεί στην ασθένεια»

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις ενός ιερέα από το Αγρίνιο, ο οποίος, την ώρα που η πανδημία της Covid-19 καλπάζει στη χώρα, αποκάλυψε ότι κοινώνησε με… την ίδια λαβίδα ασθενείς με κορονοϊό και άλλους πιστούς.

«Αν κολλούσαν τα 700 άτομα που κοινώνησαν εδώ από τα Χριστούγεννα θα έπρεπε το Αγρίνιο να καταποντιστεί στην ασθένεια» ήταν τα λόγια του εφημέριου του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου, επιθυμώντας να υποστηρίξει πως ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται μέσω της Θείας Κοινωνίας.

Μάλιστα, ο ιερέας Κωνσταντίνος Καντάνης, σύμφωνα με το το agrinionews.gr,  αναφέρθηκε και στο δικό του τεστ που προέκυψε αρνητικό καθώς κατέλυσε από την ίδια λαβίδα που κοινώνησε ασθενείς.

Στο κήρυγμά του κατά τη Θεία Λειτουργία των Φώτων, δήλωσε «Μόνο με τη δύναμη του Θεού και την ενότητα μπορούμε να κρατηθούμε. Η Θεία Κοινωνία δεν μεταβιβάζει γιατί είναι Χριστός». Σημειώνεται, πως η Λειτουργία τελέστηκε με περιορισμένο αριθμό πιστών εντός του Ναού και πολλούς να βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο, αλλά μεταδόθηκε ζωντανά και έχει αναρτηθεί στο Youtube.

«Πρέπει να τηρούμε όσα λένε οι επιστήμονες που τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε και πάνω απ΄όλα να έχουμε το Χριστό» συμπλήρωσε ο ίδιος.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ