28-02-2021

«Θέλω να κατέβω, τι κάνετε;» – Κοπέλα τρέπεται σε φυγή για να γλυτώσει τον έλεγχο αστυνομικών (video)

Γιατί δεν την κυνήγησαν όταν άρχισε να τρέχει

Σκηνικό απόδρασης μιας κοπέλας από τον έλεγχο της αστυνομίας, όταν της ζητήθηκε να επιδείξει το SMS που πιστοποιεί το λόγο μετακίνησής της, καταγράφηκε στην κάμερα και μεταδόθηκε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

Η κοπέλα βρισκόταν σε λεωφορείο που κινούνταν επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, τη στιγμή που δύο αστυνομικοί εισήλθαν στο όχημα για διενέργεια σχετικού ελέγχου για τα μέτρα περιορισμού του κορονοϊού.

«Θέλω να κατέβω» φώναξε η ίδια κατευθυνόμενη προς την έξοδο, όταν οι αστυνομικοί πήγαν να εισέλθουν από την μεσαία πόρτα του λεωφορείου που ήταν η μοναδική ανοιχτή.

Ένα εκ των δύο της ζήτησε να δείξει το μήνυμα, όμως εκείνη απάντησε «εγώ θέλω να κατέβω, σας παρακαλώ», με τον άνδρα της ΕΛΑΣ να προσπαθεί να τη συγκρατήσει, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

«Θέλω να κατέβω, τι κάνετε;» συνέχισε να φωνάζει ενώ ο αστυνομικός της απάντησε «όχι, τι κάνετε, τον έλεγχο να κάνουμε», την ώρα που και οι δύο βρίσκονται έξω από το λεωφορείο.

Αποτέλεσμα του περιστατικού ήταν η κοπέλα να τραπεί σε φυγή, με τον αστυνομικό να απορεί… «καλά θα μας τρελάνει ρε;».

Οι αστυνομικοί δεν την κυνήγησαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, καθώς φοβήθηκαν για πιθανή πρόκληση ατυχήματος αν η κοπέλα επιχειρούσε να περάσει τρέχοντας την λεωφόρο Ποσειδώνος.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ