27-02-2021

Απίστευτες σκηνές στην Ερμού – 15χρονη έβαλε τέσσερα άτομα να ξυλοκοπήσουν 16χρονη και την παρέα της

Στις 5 το απόγευμα στην Ερμού όλα αυτά...

Σκηνές βγαλμένες από ταινία θυμίζουν τα όσα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα στον πλέον πολυσύχναστο δρόμο. Μια 16χρονη κοπέλα έκανε τη βόλτα της παρέα με έναν 27χρονο και έναν 17χρονο όταν ξαφνικά μπροστά τους εμφανίστηκε ένα τσούρμο εξαγριωμένων ατόμων.

Μπροστά μπροστά βρισκόταν μια 15χρονη η οποία αφού κοίταξε στα μάτια τη 16χρονη, έδωσε εντολή στους άνδρες που τη συνόδευαν να την ξυλοκοπήσουν ενώ την ίδια τύχη είχαν και τα δύο αγόρια.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν και τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στον «Ερυθρό Σταυρό» για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η 16χρονη έδωσε αργότερα κατάθεση στην Αστυνομία και φέρεται να είπε ότι γνώριζε την κοπέλα που έδωσε εντολή να τη χτυπήσουν ωστόσο δεν μπορούσε να σκεφτεί για ποιο λόγο προέβη σε αυτή την ενέργεια.

Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό και έχουν εστιάσει σε δύο εκδοχές. Είτε να πρόκειται για αντιζηλία ανάμεσα στις δύο κοπέλες είτε στη μέση να μπαίνει ένα από τα δύο άτομα που συνόδευαν την 16χρονη που είναι κοινός φίλος και με τα δύο κορίτσια.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ