13-02-2021

Κρήτη: Δεν καταλαβαίνουν από πρόστιμα – Ανοιχτό μπαρ και σπιτικά γλέντια

Παρά τα σκληρά πρόστιμα, κάποιοι πολίτες στην Κρήτη συνεχίζουν να καταπατούν τα μέτρα

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλει επιχειρηματίας στην Κρήτη ο οποίος, το βράδυ του Σαββάτου (9/1/2021) έπεσε στο δόκανο των ελεγκτικών Αρχών για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ενός cafe – bar στα Χανιά ο οποίος λειτούργησε την επιχείρησή του εν μέσω lockdown. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Στο Ηράκλειο επίσης, ιδιοκτήτης σπιτιού, όπως φάνηκε από τον σχετικό έλεγχο διοργάνωσε μάζωξη με συνέπεια να το μάθει η Αστυνομία και να του βεβαιώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Πρόστιμα για μάσκες και άσκοπες μετακινήσεις

Την ίδια ώρα, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, η Αστυνομία στην Κρήτη βεβαίωσε συνολικά 127 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και για άσκοπες μετακινήσεις. Συγκεκριμένα, οι παραβάσεις για μη χρήση μάσκας άγγιξαν τις 30. Εξ αυτών, οι 10 βεβαιώθηκαν στα Χανιά, οι 10 στο Λασίθι, οι 3 στο Ρέθυμνο, οι 6 στο Ηράκλειο και μία στον ΒΟΑΚ.

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 97 παραβάσεις και συγκεκριμένα: 28 στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο, 51 στο Ηράκλειο, 6 στο Λασίθι και 5 στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ