07-03-2021

Κορονοϊός: Γλέντια χωρίς μάσκες και μέτρα σε καταυλισμούς στη Δυτική Αττική (video)

Σχετικά βίντεο έκαναν το γύρο του Διαδικτύου

Δεκάδες βίντεο με γλέντια σε σπίτια και καταυλισμούς κατά την περίοδο των εορτών έχουν κατακλύσει τα social media εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, τη στιγμή, που έχουν τεθεί, μάλιστα, σε συναγερμό περιοχές όπως είναι το Μενίδι, ο Ασπρόπυργος και η Ελευσίνα στη Δυτική Αττική, λόγω και του lockdown.

Πολλά από τα βίντεο δείχνουν γλέντια σε καταυλισμούς κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Σε ένα από αυτά φαίνονται τουλάχιστον 20 άτομα χωρίς μάσκες να γλεντούν στο εσωτερικό ενός σπιτιού. Γλεντούν, παρά το γεγονός ότι ο κορονοϊός είναι εδώ και παρά το γεγονός ότι το lockdown έχει παραταθεί έως τις 11 Ιανουαρίου…

Δείτε στιγμιότυπα από γλέντια που έγιναν σε καταυλισμούς:

Πριν από την παράταση του σκληρού lockdown σε όλη τη χώρα έως τις 11/01, είχε αποφασιστεί το ίδιο για Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και περιοχές της Κοζάνης. Στον Ασπρόπυργο συνέβησαν, μάλιστα, επεισόδια παραμονή Χριστουγέννων, τα Χριστούγεννα, αλλά και παραμονές της Πρωτοχρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι την Πρωτοχρονιά είχαμε κορονοπάρτι σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη με αποτέλεσμα η ΕΛΑΣ να προβεί σε συλλήψεις, ενώ έπεσαν και πρόστιμα. «Βροχή» από πρόστιμα για παράνομα πάρτι είχαμε ακόμα σε Χαλκιδική και Ημαθία. Πρόστιμα στην Αττική έπεσαν και για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Πάρτι έγιναν και στη Μύκονο.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ