13-02-2021

Αγωνία για βρέφος στη Θεσσαλονίκη που φέρεται να πνίγηκε καταπίνοντας αντικείμενο

Έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν με τον παππού του

Ανησυχία επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρίσκεται σε είναι σε εξέλιξη η διάσωση ενός βρέφους, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη απόφραξη αεραγωγού, ύστερα από την κατάποση ξένου σώματος το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες, μη εξακριβωμένες μέχρι στιγμής πληροφορίες, το 16 μηνών βρέφος, βρισκόταν σε διαμέρισμα μαζί με τον παππού του, στην περιοχή της πλατείας Τερψιθέας, το μεσημέρι της τελευταίας ημέρας του 2020.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr., λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι, πιθανότατα κατάπιε κάποιο αντικείμενο με συνέπεια να φράξει ο αεραγωγός του. Το βρέφος δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έχασε τις αισθήσεις του.

Εσπευσμένα ενημερώθηκαν οι αρχές, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάνει μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο. Ταυτόχρονα η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε επιχείρηση για την άμεση διακομιδής του βρέφους στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, το οποίο βρισκόταν σε εφημερία.

Άγνωστη παραμένει προς το παρόν η κατάσταση της υγείας του βρέφους, αλλά και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατυχές συμβάν.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ