06-03-2021

Κορονοϊός: «Σε ορισμένες κατηγορίες το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό» – Τι λέει ο Καπραβέλος (video)

«Το εμβόλιο είναι ένα δώρο, δεν μπορούμε να καθόμαστε αμήχανοι απέναντί του»

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ενδέχεται σε μερικές κατηγορίες να είναι υποχρεωτικό για τους πολίτες, τόνισε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος.

Αναλυτικότερα, ο κ. Καπραβέλος μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο OPEN, αναφορικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας του κορονοϊού και το εμβόλιο.

Ο κ. Καπραβέλος δήλωσε μεταξύ άλλων πως η πίεση στο σύστημα υγείας δεν λέει να κοπάσει, ενώ εξέφρασε την επιφυλακτικότητά του για το άνοιγμα της αγοράς, ώστε «να μην ζήσουμε εικόνες Βρετανίας», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ακόμα, ανέφερε πως με την πανδημία είδαμε τον θάνατο να μας κερδίζει και πως οι αριθμοί των νεκρών στη χώρα είναι σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο κάθε 3 μέρες.

Τέλος, ο κ. Καπραβέλος τόνισε πως το εμβόλιο κατά της covid-19 ενδέχεται σε μερικές κατηγορίες να είναι υποχρεωτικό για τους πολίτες.

«Το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό για αυτούς που έχουν σχέση με ανθρώπους. Δεν μπορείς να είσαι δικηγόρος και να βλέπεις κόσμο. Δεν μπορείς να βάζεις σε κίνδυνο τους άλλους. Το εμβόλιο είναι ένα δώρο, δεν μπορούμε να καθόμαστε αμήχανοι απέναντί του, δεν μπορούμε να το αφήσουμε, εφόσον έχει την αποτελεσματικότητα που λένε», ανέφερε.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ